top of page

- B E S Ø K S G Å R D -

Vi tar imot skoleklasser og barnehager på dagsbesøk og overnatting. Hva med å ta med barne-hagens 5-åringer på en avslutningstur før de begynner på skolen? Her får de et minnerikt opphold de vil huske lenge! Overnatting i leiligheter over stallen, i svevetelt eller i lavvo! Tilgang på kjøkken, dusj / WC, vaske- og tørkemuligheter. Grilling og bålkos om kvelden, og er det fint vær rusler vi bort og tar et avkjølende bad i naboens gårdsdam.

Priser (ekskl. mva.)

Dagsbesøk kr. 6.000,- for grupper inntil 10 barn / over 10 barn, kr. 10 minus pr. barn. (Voksne gratis). Prisen inkluderer aktiviteter som ridetur i skogen, ATV- og traktorkjøring, kattunge-kosing, hopping på trampoline og i høyet, og grilling med bespisning rundt bålpanna eller på gamlelåven. Prisen er inkl. mat og drikke for både barn og voksne.

 

Overnattingstur Fastpris kr. 10.000,- for grupper under 10 barn / over 10 barn, kr. 10 minus pr. barn (voksne gratis). Prisen inkluderer lunch ved ankomst dag 1, frukt og drikke gjennom dagen, og grilling med bespisningrundt bålpanna eller på gamlelåven. Ridetur i skogen, ATV- og traktorkjøring, kattunge-kosing, hopping på trampoline og i høyet. Barnehagen tar selv med evt. godteri til kvelden.

Frokost dag 2 før avreise. Prisen er inkl. mat og drikke for både barn og voksne.

bottom of page