Bedriftsmelding - Bedriftsmelding


-  O M  O S S  -

Vi som bor i Hagastua og driver gården er Grethe Hansen (50) og datteren Thea (18).
Vår drift er i hovedsak basert på ulike tilbud innen islandshest, men vi er også fosterfamilie
og avlastningshjem, og har til enhver tid barn eller unge boende hos oss på døgnbasis, enten inne i huset med oss, eller i en av våre to botreningshybler over stallen.

Grethe har gården som fulltidsjobb, og har lang erfaring og utdannelse innen det å bruke hest som terapi i fysisk og psykisk helsearbeid, og som rideinstruktør på islandshest. Hun har 15 års erfaring i å arbeide med både barn, ungdom og voksne med ulike diagnoser, relasjonsskader og adferdsproblemer. Datteren Thea er vokst opp med dyr, og med oppvekst i en familie som har tatt imot andre barn og ungdommer med ulike diagnoser, har det gjort henne til ei reflektert og ansvarsfull jente med mye empati og omsorg for andre, uansett ståsted og handicap. Hun gått Barn- og ungdomsarbeider + påbyggg, og skal jobbe i Hagastua samtidig som hun skal ta fagbrev, og ta ulike kurs relatert til hest som terapi. Thea konkurrerer aktivt med sin islandshest Kafteinn, er tatt ut på rekruttlandlaget nå i 2015, og har vært ansatt som assistent i Hagastua på avlastningshelger siden 2012. Hun vil også starte opp med sin egen virksomhet med bl.a støttekontaktkvelder/ridekurs/instruksjon/trening av hest med Hagastua og hestene våre som som base.

Vi kan også i perioder leie inn annen hjelp når det er behov for større voksentetthet, og alle ansatte er kjent med og har gått gjennom vår godkjenningsprosedyre og har taushetsplikt.


 Grethe bruker hest aktivt i alle sine tilbud.Viktig med riktig verneutstyr!I ledige stunder leses det mye!Thea og KafteinnThea og KafteinnThea og Kafteinn