Bedriftsmelding - Bedriftsmelding


-  B E S Ø K S G Å R D  -

Vi tar imot skoleklasser og barnehager på dagsbesøk og overnatting. Hva med å ta med barne-hagens 5-åringer på en avslutningstur før de begynner på skolen? Her får de et minnerikt opphold de vil huske lenge!
Overnatting i leiligheter over stallen, på Søberget, eller i vår 25-manns lavvo. Tilgang på kjøkken, dusj/WC, vaske- og tørkemuligheter. Grilling og bålkos om kvelden, og er det fint vær rusler vi bort og tar et avkjølende bad i naboens gårdsdam.


Priser (ekskl. mva.)

Dagsbesøk kr. 4.000,- for grupper inntil 10 barn / over 10 barn, kr. 10 minus pr. barn. (Voksne gratis). Prisen inkluderer aktiviteter som ridetur i skogen, ATV- og traktorkjøring, kattunge-kosing, bade i gårdsdammen, hopping på trampoline og i høyet, og grilling med bespisning enten i lavooen eller på gamlelåven. Prisen er inkl. mat og drikke for både barn og voksne.

Overnattingstur kr. 5.000,- for grupper under 10 barn / over 10 barn, kr. 10 minus pr. barn (voksne gratis). Prisen inkluderer lunch ved ankomst dag 1, frukt og drikke gjennom dagen, og grilling med bespisning enten i lavooen eller på gamlelåven. Ridetur i skogen, ATV- og traktorkjøring, kattunge-kosing, bade i gårdsdammen, hopping på trampoline og i høyet. Barnehagen tar selv med evt. godteri til kvelden. Frokost dag 2 før avreise. Prisen er inkl. mat og drikke for både barn og voksne.